Thursday, October 22

normal is boring
dua hari lepas aku pergi rumah sepupu aku yang paling tercinta . she so awesom , tough and full of passion . kami bercerita pasal  lelaki (again) dan famili . Itulah topik yang akan aku cakap bila jumpa ramai-ramai . itulah topik yang boleh bikin bergadoh dengan sepupu yang lelaki . kami tiba-tiba tak faham denga lelaki . Mereka kata nak yang baik ,  bertutup litup , cantik dan sebainya . dan kemudian cubi lihat kekasih diorang sekarang , jangan tengok jauh , tengok kekasih yang depan rumah je dah cukup . Oh gosh , pakai baju kalah Paris Hilton , badan macam JLO , bangga sangat bila jalan dekat MidValley bersama . ape benda nie ?cakap tak serupa bikin betul lah , aku boleh jadi gila bila fikirkan semua benda nie . Masa bercinta cari yang seksi habis dan cun , tapi bila nak kawin sebok suruh mak bapak cari yang bertudung dan pakai baju kurung sepanjang masa macam cerita NurKAsih tu . Alah , ayat nak klise je . hentikan lah wahai sepupuku .
yang pastinya lelaki zaman ini kurang nak beri komitmen dekat wanita dan perempuan . seriouslly , think about that man . they are always gossip around town about women . mereka kata itu dan ini pasal perempuan . yes , lelaki memang gah bila berjalan , dan dalam semua hal pn . mereka boleh hilang teruna tanpa di kesan sedikit pn perubahan . mereka juga perfect dalam bab curang dan mereka lebih hebat dalam bab-bab kawin semua . aku tak tahu nak cakap ape lagi .  dah dapat perempuan yang baik-baik tetapi tangan masih lagi gatal mencari yang lain . tak pernah cukup .

aku akui aku punya teman lelaki yang 'perfect' . tatapi aku agak musykil sangat kenaplah lelaki -lelaki yang baik selalu sangat jatuh ke tangan perempuan-perempuan yang Bitchyyy. hello , lelaki , pandanglah , lihatlah ..
hello , aku perempuan yang separa baik , kenapa lah kau tak pandang aku ? sound like so pathetic dan desprate .