Tuesday, February 9

Tepi tepi ada BADAK nak interframe ,



Tepi tepi , aku nak lalu ni lepas tu nak langgar badak sekali.Tepi aku kata,jangan degil.Karang mati susah pulak nak blogg-ingkan.Aku kerja.Ada life yang bosan.Makan dekat mamak yang murah.Tak pakai crocs.Tak ada sneaker mahal jugak.Serta ED HARDY yang jual di KLCC ,paling murah dekat uptown.Cehhhh , budjet sial sapa yang cakap macam ni.

Aku bagi jari tengah dekat kau sekarang , asal ? Kau terasa .Melalak ah.Aku suka.

Kau baca belog aku, lepas tu kau kata , blog aku tak best.Memang, blog aku tak best.Sebab aku tak best.Tak hot macam blogger lain.Ini blog aku.Nak tulis apa,aku punya pasal lah.Kau susah ke ?Kalau kau tak nak baca close je.Jangan baca.Penat mata kau je ngadap screen.Kau budak -budak lagi tapi blog kau.Sumpah macam sampah.Lucah.Aku yang dah BESAR ni pn tak pandai nak letak gambar bogel.Nak kutuk-kutuk orang etc.

Aku sedar aku tak sempurna.Kau sempurna sangat ke ?Nak kutuk orang pakai skinny ke.Online dekat Mcd ke.Ambil gambar dengan boyfriend ke .Hishhh , kau jeles sebenarnya ni kan ? Cakap jelah.Aku paham perangai korang sebab aku pn penah jadi budak jugak.Infact sampai sekarang aku masih sandang beg cap Acer aku pergi kedai yang ada wi-fi.Untuk online.Aku pakai skinny jugak.Tapi aku tak rasa benda tu salah.

Hentikan lah kutuk-kutuk.Berdosa.BLOG UNDERAGE.Klik untuk bacaan anda.Kemudian judge sendiri.

1 gorjes:

Nuun said...

you garang oh :D