Saturday, April 24

Panas Global ,

Aku rasa nak letak kaki dekat muka dia sekarang.Aku tak tahu kenapa aku emosi gila hari ni.Yelah nak kata aku period,belum time lagi sebab baru tengah bulan.Ah sial.Siapa lah yang buat aku macam ni.Aku rasa aku tahu siapa yang buat aku jadi emosi macam serigala sejak dari malam tadi.Dalah.Aku tak rasa aku suka untuk hari ini.Aku nak pergi tempat yang aku selalu pergi.Dengar cerita ada orang yang lupa daratan sejak duduk Kolompo tu baru balik semalam.Dia ajaka aku lepak malam ni.Tempat biasa.Tapi,aku tak hot-kan.Kenapa ajak aku lepak pulak?Dah tak ada orang ke nak teman kau?Sorii bro , gua ada date malam ni.Yang date pun aku call tak angkat.
'Kau dah ada boyfriend tak kakak ?''
Errr dah , saya dah ada boyfriend dah.Baru je kawan.Sekarang dalam proses lagi.Kenapa?Salah ke ?
'Sebab aunty ada seseorang untuk kau.''
Takpelah aunty , kite dah ada boyfriend.Lagi pun nak g belajar dah.So tak perlu rushing-rushing kot.Takut belajar tertinggal.Sorry okay aunty.

Aku bukan apa.Bukan nak kata aku nak jaja aku ada boyfriend baru.Tapi soalan tu keluar dari mulut aunty aku.Aku takut nak cakap lebih-lebih sebab dia tak pernah tanya soalan pasal boyfriend lepas aku putus dulu.Now dia tanya balik.Aku rasa dia ada sesuatu nak bagi tahu.Tak tahulah.Aku tak nak fkir.Dalam kepala aku sekarang kata hati aku tengah panas.Panas sangat.

4 gorjes:

FAA XORE said...

Dengar cerita ada orang yang lupa daratan sejak duduk Kolompo tu baru balik semalam

macam kenal je kak ;)

LULU said...

Hahahahha adalah musibat sial tu , bajet hot duk kl

FAA XORE said...

pdahal aku kan ,

LULU said...

Kepala kau tyn ,adalah , si sepet tu doe , balik melaka je kata boring , nak aku pelempang je muka dia doe.