Friday, May 7

Kami Benci Perempuan Yang Terlalu Obsess Dengan Lelaki



Description:




group ni ditubuhkan untuk benci perempuan yang obsess gile ngan lelaki. bila nampak lelaki je, terus perasan yg lelaki tu minat dia. kalu ada lelaki nak tackle je, layan..layan..layan macam perempuan murahan. jual mahal la sikit. tak kire la cantik sesangat ke, biasa2 je ke, kena la jual mahal. baru la ada harga diri sikit. kalu ramai lelaki minat, jangan la terlalu melayan. pastu perasan ramai boyfren. apa kes ni? bukan nak halang utk couple, tapi jangan la semua lelaki nak layan layan dan layan kot!!!!! 

Hahaha aku tujukan group ini kepada strawberryhangos.Sebab dia kan obses gila dengan pakwe dia.Haha aku becinta  jugak dengan dia dulu.Tak ada lah macam ni.Nak comment dengan orang lain pun tak bagi.Baik buang je facebook tu dalam longkang.Kan senang.tak ada orang connected dengan pakwe kau tu haha.Kelakar bila ingat balik pasal kau kan.Nak tahu yang nangis tu semua fake.Aku pulak nak buat macam tu sebab sorang lelaki.And aku pun tak adalah nak sangat rampas boyf kau tu.Aku kawan-lah dengan dia.tak patut pun aku buang dia even dah break-up kan ?

Awak - awak jangan balik Perak ye <3

2 gorjes:

YAYA said...

u nie kan suka tau kebas laki i. menyampah. SETAN ! macam laknat x ?

Enchaoz said...

awak. jgn cakap gini.. sbb sy pun syg laki sy.. tapi laki sy sayang sy lebih drp sy syg die so kire x termasuk dlm golongan ini lah kan? =)