Sunday, August 1

Rokok Sebatang Dan Lighter Putih ,

Tadi bila aku balik je lepas hantar kawan aku dari Stesen bus.Aku rasa dah kosong.lapang.Rasa macam nak mati tengah jalan bila tengok orang lain balik Melaka.Fakk , aku nak balik tapi aku tak nak.Aku bukan Culcture shock tapi aku tak larat.Balik berapa hari je weyh.Aku bukan kata Melaka bosan tapi tak berbaloi.

Aku rindu Girlfriend Ramones aku tu.Sumpah aku rindu.Tapi aku simpan.Aku bukan takut.Aku risau kalau aku dah mula rindu dia.Aduh parah lah kalau macam tu.Sekarang dalam kepala aku ada 4 orang perempuan gila Unisel dan Uya,Yaya,Junsu dan Eyka.Itu dah cukup.Yang lain aku letak tepi.

Sekarang aku duduk diam diam dalam bilik.Aku tahu kejap lagi aku keluar mandi then makan.Itu je yang aku buat seharian ni.Sumpah demmm !

2 gorjes:

Leen Abdullah said...

awak buhsan ke di sane,,

Lulu Quraisyah said...

bosan sangat , nak melaka jugak !