Monday, February 21

Infiniti


Aku faham, semua orang busy, ada life masing masing dan aku pun sama. Tipu kalau kata aku tak busy. Lagi aku nak final. lagi banyak kerja yang datang. Minggu depan final submit, minggu ni baru nak bagi. Cantik perangai tenaga pengajar. Lagi cepat siap lagi bagus. Aku tak kisah sebab aku boleh fokus.

Tapi,

Satu benda yang boleh buat aku hilang fokus ialah, ignoring .Aku tahu kau busy dekat sana. Kadang-kadang kau tak sempat nak makan. Aku faham weh. Tapi tolong, bila orang tanya pasal aku dekat kau, jawab lah. Atleast orang tahu kita masih berhubung. Aku sebenarnya rindu dengan kau. Jangan pasal benda infiniti dan karut kau hilang. Lenyap. Aku pecah hati. Robek.


Nazurah Jamal, Atiqah Aqila, Hidayah Mustafah

"And I'm still here, waiting here, to catch you if you fall. I don't know why I care so much when I shouldn't care at all."