Thursday, March 25

Mata-Mata,

 Mata kau jahat-kan ? Kenapa ?Mulut kau pun jahat?Kenapa?Perangai kau lagi lah jahat?Kenapa.Hisshh kau jangan bagi aku emosi hari ni.Aku dah seminggu tak jumpa GirlFriend Ramones aku.Sedih habis.Banyak nak cerita.Semua ni kena tunggu hujung minggu atau awal bulan depan.Tak lama je lagi.Aku nak ngadu macam-macam dengan dia.Pasal poser dan Looser.

Kau apesal?Terasa aku kata kau HOT.Alahh terima jelah kenyataan yang kau memang hot-kan.Jalan dekat Star Hill sambil tangkap-tangkap gambar lepas tu masuk dalam Myspace dan Facebook etc.Aku tak balame pun kau kalau kau buat macam tu.Masalanya sekarang mulut kau macam longkang-kan?Aku kasi salotep mulut kau baru tahu.Tak pun aku kasi slepeler  sikit.Boleh.Takdelah mulut kau nak ngutuk je.

Aku dengar kau komen macam-macam dekat orang lain pasal aku and kawan-kawan aku.Kau takut market jatuh ke dekat pasar malam tu.Haaa ,kau jangan nak buat cerita ala-ala Alice in Bodoh-land.Hidup kau-hidup kau-hidup aku-hidup aku.Jangan nak sibuk.
Aku tahu kau memang hot habis sebab pakai barang-barang limited yang orang Melaka kalau pandang akan cakap''Fuyoooooooooo''.aku selut kau bhaii.Caya-lah kau.
Kau kau perangai jangan nak macam pukimak dan musibat ya.Bye

4 gorjes:

YAYA said...

siapa weh. kasi tahu.

Leen Abdullah said...

sayangku,ayat awak mmg terbaik..
saya suke.. heeeee

LULU said...

Haaa adalah.kasi pedas dan terbakar sikit.Padan muka dia.

LULU said...

Kak leen thanks.iloveyoumore.